петак, 20. децембар 2013.

PRAZNIČNO NEMA ŠTA!


APATINIZACIJA …
 
Počelo je sviranje ...
''Budale ovde ne treba da brinu za svoju budućnost. Srbija je njihov prirodni rezervat!'' aforizam, autor Ninus Nestorović

Juče, Sveti Nikola, pola Srbije imalo i držalo slavu a pola išlo u goste na tu istu slavu, dođe mu da je cela Srbija slavila … ali nije to ništa šta se danas i sutra dešava u Apatinu pršti sve od svečanosti i istih takvih događaja, svetski nema šta otpočela APATINIZACIJA koja će po najavama trajati sve do Svetog Save ima sve da pršti od događaja i događanja … a glavni akter zna se Gazda Svinja Zlo fon Apatinski Ideikus Subnorikus Šinterikus SPSomladikus Kamenotemeljikus ...

 
Evo, jutros onako na sabajle po 'leba ... prođem kraj komšijske kuće a ono pas koji je inače uvek na slobodi i onako ''opušteno'' kolje mačke po komšiluku (namenski obučen) na lancu samo mu njuška viri iz privremenog objekta tipa kućica za psa ... ne sluti na dobro ako je ovaj ovde na lancu znači akcija ŠINTERIZACIJA Apatina je u toku, a taman mislio završila je, u 3LPM udarim se po kapi u predelu čela pa da danas otvaraju Ideu, SUBNOR prima nove članove, SPS omladina pravi party, sutra Ivica Šljivica zakopava kamen temeljac ... to je to nemož' u isto vreme toliko ''džukela'' da bude aktivno nego da se psi lutalice po'vataju pa da se napravi mesta ... brže bolje nazad, uličnog Žućka namamim nekakvim čvarcima i pravac u zadnje dvorište, opire se  navik'o na slobodu, ali jebeš ga bolje da je u zadnjem dvorištu tipa privremeni azil za Žućka nego kod ''milosrdnih'' šintera koji ''humano'' ubijaju napuštene kućne ljubimce ...

Evo, mediji o događajima najaviše, obavestiše ... 


17.12.2013


U Apatinu je u toku akcija uklanjanja pasa lutalica sa ulica. Naša ekipa zabeležila je ekipu iz Kule koja je tokom prepodneva izvršila akciju hvatanja i zatvaranja pasa lutalica koji su se kretali apatinskim ulicama.
Nadamo se da će naše ulice ponovo postati bezbednije mesto i da će se konačno stati na rep problemu pasa lutalica.


OTVOREN PRVI SUPERMARKET IDEA U APATINU

Kompanija IDEA je u petak, 20. decembra otvorila prodavnicu površine 1.200 kvadrata, u ulici Branka Radičevića bb,  opremljenu u skladu sa najsavremenijim standardima svetskog retail-a. Ovo je prva IDEA u Apatinu i po tipu će biti IDEA Super.
Svečanom otvaranju su prisustvovali g. Živorad Smiljanić, predsednik Opštine Apatin, kao i g. Nenad Petrov, Regionalni direktor maloprodaje.
Nova IDEA kupcima nudi bogat asortiman i omogućuje najkvalitetniju kupovinu na jednom mestu. Na odeljenju „zelene pijace“ svi kupci mogu da pronađu sveže voće i povrće po najpovoljnijim cenama. Iz ponude sveže hrane posebno ističemo gastro odeljenje sa velikim izborom svakodnevno pripremljenih specijaliteta, odeljenje mesare sa ponudom uvek svežeg mesa kontrolisanog porekla, delikatesa, torti i kolača kao i pekare sa tek ispečenim pecivom. Pored prehrambenih artikala kupce očekuje bogat asortiman kućnih potrepština, tekstila, tehnike, malih kućnih aparata, hemije i kozmetike, a sve u skladu sa njihovim potrebama i očekivanjima.
IDEA je povodom svečanog otvaranja pripremila svojim sugrađanima brojna iznenađenja. U ambijentu dekorisanom u duhu novogodišnjih praznika mališane su animirali prepoznatljivi Kodi i popularni Štrumpfovi. Svakog stotog kupca IDEA će počastiti besplatnom kupovinom u periodu od 20. do 22.12. Dupli bodovi na Superkartici će se dobijati od 20. do 26.12., dok svi kupci sa računom preko 2.000 dinara učestvuju u IDEA Fun Box igri u kojoj svaki učesnik dobija poklon.  


Prijem novih članova SUBNORA
Četvrtak, 19. decembar 2013 god.
Svečana sednica Mesnog udruženja SUBNOR-a Apatin, povodom prijema novih članova u SUBNOR, održaće se u petak, 20. decembra 2013. godine, u prostorijama OO SUBNOR-a.  
Sednici će, između ostalih, prisustvovati dr Živorad Smiljanić, predsednik apatinske opštine.
Početak je zakazan za 11 sati. 


Tradicionalno prednovogodišnje druženje socijalističke omladine opštine Apatin
Četvrtak, 19. decembar 2013 god.


Tradicionalno prednovogodišnje druženje socijalističke omladine opštine Apatin održaće se u petak, 20. decembra sa pocetkom u 19h, u prostorijama OO SPS - Apatin (Trg oslobođenja br. 13).
Prisutnima će se obratiti dr Živorad Smiljanić i Miloš Đerić, predsednik OO SPS - Apatin i predsednik Saveta socijalističke omladine, a za mlade će potom biti priređeno druženje uz živu muziku.


20.12.2013.

Da je Apatin zaista na putu da postane grad budućnosti govori i činjenica da se u poslednje vreme sve češće pominje otvaranje i gradnja novih fabrika na našem području.
Kako 025info saznaje, sutra 21. decembra u Apatinu bi trebao da se položi kamen temeljac za fabriku "Flash Srb" d.o.o. a njega će položiti predsednik Vlade Republike Srbije Ivica Dačić, koji je ovih dana više nego aktivan kako na planu spoljne tako i unutrašnje politike.
"Flash Srb" d.o.o. je firma koja će se baviti tkanjem, bojenjem i doradom trikotaže a gradnja bi trebala biti završena do oktobra 2014. godine.
Još jednu priliku za zaposlenje u našoj opštini nikako ne bi trebalo propustiti. Nadamo se samo da će ova fabrika biti uspešnija i neće je zadesiti sudbina fabrike trikotaže koja je već postojala u Apatinu.

Ko kaže da Apatin nema zelenu pijacu?
        Nego evo prilike za netom nastali blog koji kroz satiru opisuje Apatin da se pokaže, materijala ihahaj!

Autor bloga: Mirko S. Vraneš


Нема коментара:

Постави коментар