среда, 21. мај 2014.

NAPREDNJATIKUS APATINIKUS...ANATOMIJA ILI ANOMALIJA?


''Demokratija je zakucala na svaka vrata. Niko nije ostao pošteđen.''aforizam, autor Raša Papeš

Onomad sretali me članovi ili simpatizeri (niko živi ne zna da li je član ili je simpatizer – nikako da se dokopaju članskih kartica) najače stranke u nas Srba… jadali mi se našta liče njihovi sastanci… iz toga se i rodio onaj čitani naslov ovde u Apatinskim hronikama:
http://mirko-apatinskehronike.blogspot.com/2014/05/uloga-jedne-besike-u-politickom-zivotu.html, sve nešto bilo vezano za bešiku, debelu kožu… reagovao i predsedatelj im (Na moje blogerisanje ili nešto drugo? Ko će ga znati?) sa saopštenjem sve sa pretnjom da će sve koji ''kleveću, mažu i lažu'' turiti na sud:

POVODOM DEZINFORMACIJA O RADU OPŠTINSKOG ODBORA SNS-A U APATINU
Opštinski Odbor SNS-a smatra da se poslednjih nekoliko meseci vodi smišljena kampanja s ciljem da se u javnosti stvori utisak da je OO SNS –a u Apatinu razjedinjen. Proteklih nekoliko meseci, pojedinci, svesni da stranke u kojima su učlanjeni više nemaju poverenje građana, misle da je jedini način na koji mogu doći na vlast, taj da se učlane u SNS ili da unesu nestabilnost u njen rad.
- Poturanjem informacija u javnosti ''da ih se svakodnevno poziva i nudi prelazak u SNS'', ''Lideri i članovi'' pojedinih stranaka u Apatinu takvim izjavama pokušavaju namerno destabilizovati rad OO SNS-a i pritom sebe predstaviti kao osobe koje bi taj posao obavljale bolje od trenutnog rukovodstva.
Opštinski odbor SNS-a u Apatinu sa žaljenjem konstatuje da se zbog ovog bezobzirnog ponašanja pojedinaca najveći broj dezinformacija i pojavljuje u medijima koji se u svom radu ne pridržavaju novinarskog kodeksa te i oni rade na štetu građana.
- Reč je o informacijama koje nisu potkrepljene proverenim izvorima i predstavljaju skup tračeva i kuloarskih priča na osnovu kojih se dalje prave konstrukcije.
Želja pojedinaca da se spasu odgovornosti ''prelaskom'' u SNS i namera da se ona destabilizuje nema nikakav uticaj na rad OO SNS-a u Apatinu.
Obaveštavamo sve članove i simpatizere da će deo programa naše stranke posvećen ''borbi protiv kriminala i korupcij'' biti jedan od glavnih uslova kod prijema novih članova i izbora budućih partnera i da po tom pitanju nećemo praviti nikakve kompromise.

Kovačević je komentarišući ovo saopštenje rekao da će ukoliko se nastavi sa daljim medijskim dezinformisanjem, ova stranka biti prinuđena da protiv pojedinaca pokrene pravni postupak sa ciljem zaštite svoga integriteta i digniteta. 


Nakon ovog obraćanja članstvu, simpatizerima i onima koji ''kleveću, mažu i lažu'' situacija se radikalno zaoštrila (A i kako bi? Bolje radikalno nego napredno zaoštravanje! – ''Pilići'' su to ispod iste ''kvočke''.) što se anatomije tiče i nastali su sve se čini problemi sa mozgom.


        Elem, po održanom sastanku oni što raspustiše MO SNS Apatin i ukazaše nepoverenje predsedatelju OO SNS Apatin, kako bi mogli do neke od hijerarhijski viših instanci unutar SNS Sistema, zatražiše od one sa slabom bešikom i onog sa debelom kožom da im se dostavi kopija overenog zapisnika... Nema tu trte-mrte nedaju ovo dvoje sa anatomiskim poremećajem ili anomalijom bešike i kože zapisnik a kamoli overen, po njihovoj logici ništa se ni desilo nije i sve ostaje status quo, a kako bi se nešto i desilo sad kada prvi među njima rešava ''biblijske probleme'' sa vodama po Srbiji i postrojava ministre i đenerale k'o dečicu iz obdaništa... Okuražili se i ovi što zapisnik tražiše pa zakazaše inicijativni sastanak u prostorijama stranke, kao ima jedan na njihovoj strani i ključ od iste... sve onako trapa-trapa do vrata, turiše ključ u bravu, kad tamo ni makac, onaj sa debelom kožom i beletanskim osobinama promenio uložak u bravi (Kud ja i napisa ono o pampers pelenama i bešičnim ulošcima pa mu da ideju o zameni uloška!?)... Sve mi nešto vuče da ovo više nema ama baš nikakve veze ni sa bešikom ni sa kožom, ovo je više problem sa mozgom, anatomija mozga je čudo ima tu i mali i veliki, na mozak mislim svakako, i centri za ovo i ono, i prekidači, i okidači... ANOMALIJA je to U3LPM.
        Za očekivati je intervenciju bravara i električara, prvih na zameni uloška za bravu, drugih za štelovanje temenog prekidača! Ili tu ipak ima posla za strućnjake koji se bave mozgom i problemima istog?

Mirko S. Vraneš

Нема коментара:

Постави коментар