уторак, 26. август 2014.

СРПСКА ПОСЛА ПО ТРЕЋИ ПУТ...СЕКУЛИЋОИСИДОРИСАЊЕ!


        ''Сви смо ми шака каменчића разбацана по сеоском путу.'' – Исидора Секулић

        Шта све човек може да доживи од сујетних а пре свега неодговорних и неспособних службеника и функционера у Србији, по томе смо вероватно светски прваци и то без премца. Ево оно замешаније око назива улица подигло баш онако подобру прашину, заинатио се грађанин, са пуним правом, и решио да истера ствар до краја и да покаже и да докаже да нико не сме да се игра са правима грађана.
        Ево нас са трећим делом овог замешетељства, трилогија, а има још тока како најављује господин Зоран Штулић, данас добих мејл па да га окачимо на блог...

From: Zoran Štulić
To: Mirko Vraneš
Today at 2:56 PM

        Поштовани господине Вранеш,

        Овим путем вас обавештавам да ћу гледати да у што краћем року скенирам одређене документе па ћу вам их доставити. Ти документи ће се хронолошким редом поставити и где ће се све видети црно на бело.
        Укратко све почиње од општинске Одлуке 011-38/94-I од 16.09.1994. године са пратећом документацијом где ће се јасно видети да се ради о флацификату, односно да је пре те одлуке постојала предходна одлука којом су дати називи улица на парцелама 1846/26 и 1846/27, међутим ту одлуку тадашњи општински моћници и челници су решили да сакрију (Kо зна зашто и из ког разлога?) и да је не објаве у Службеном листу СО Апатин тако да је она заувек остала у мраку. Верујем да је нанета непотребна штета нестручним и несавесним радом нашој књижевници Исидори Секулић, јер са том одлуком обе парцеле су добиле назив по њој, дакле две улице са истим нативом. Онда је Општина Апатин тајно уз помоћ ЈСП-Апатин и Месне Заједнице Апатин фалцификовала ту изворну одлуку и на крајње неморалан начин променула парцели 1846/27 име са Исидоре Секулић на Стевана Сремца, а могли су све да ураде у складу са законом и признају грешку, па нормално је да онај ко ради да и греши али сујета је чудо и покушали су од нас становника у овим улицама да направе карикатуре а не уважене суграђане.
        Наравно видеће се и ко је изазвао ову збрку са називима улица и својом нестручношћу направио пометњу и збрку.

        Зоран Штулић

Аутор блога: Мирко С. Вранеш

Нема коментара:

Постави коментар