четвртак, 22. септембар 2016.

UKLAVIRILI!


SKIDANJE MRAKA…


''Ovde je velika nestašica svega pa ne treba da čudi što nema ni logike.'' aforizam, autor Vladimir Dramićanin

Nama po konstituisanju novog saziva SO Apatin, onako dobronamerno, poručim putem Apatinskih hronika, a nekima viđenijim naprednjačinama i u razgovoru lično, kako je neophodno da se sednice lokalnog parlamenta direktno prenose radi javnosti u radu najvišeg lokalnog zakonodavnog tela, te da oni od toga mogu imati samo koristi. Novopečena, sve se čini i neiskusna ekipa po pitanju uticaja medija na javno mnenje, oglušila se na ovaj moj dobronameran besplatan savetodavni predlog, i eto gle, vidi čuda opleli ih iz svih ''kalibara'' prethodnih desetak i kusur dana, sve im bulju pomeraju poslušnički mediji bivšeg Gazde, tu  frizirani TV izveštaji, tu vešto montirani filmići na YouTube, tu u Novom glasu Komune sve prepuno ''afirmativnih'' tekstova o: nesposobnosti, alavosti za lovom, progonu sposobnih direktora, gašenju sporta… nove lokalne vlasti. Samo što ih u čitulje nisu turili i okrivili za smrt onih na istim (tu na čitulje mislim). Raspalila se mašinerija bivšeg Gazde pa se sve praši, njegovi emisari ove nove opanjkavaju čak i za vreme sahrana, ne može pošten čovek ni gulaš za pokojnikom da srkne i mučenicu da zvekne za pokoj duše a da ekipa kojekakvih Pepa, Bakija, Hokija… ne zvoca, ne gase se u 3LPM. Ova mlađa golobrada, a sve se čini ostala gologuza jer njihovi padoše sa vlasti, garda navalila na novu vlast preko facebook-a i twitter-a, lažnih profila more, u kafićima sve bruji kako ovi novi pojma nemaju, kako ni ašov nisu zaboli kako su na vlasti... U akciju ''Braca mora pasti'' i rušenja novih se uključili: penzioneri, rezervne vojne starešine, SUBNOR, hor, golubari, kokošari, zečari, medari, povrtlari, splavari, kravari, Kurte&Murte... jebe lud zbunjenog, ali baš onako dobrooo.  Nema šta iskusna ekipa, iskovala dobro zanat, nije bez veze jednomudi kolovođa godinama član Službe, istrenir'o svoje terijere i terijerčiće pa grizu li grizu.

Uklavirili (najzad) ovi novi, došlo im iz dupeta u glavu, inače podug je to put, treba poprilično vremena da nekome od dupeta do glave dođe, e sad kad su dobili po već pomenutom dupetu a i ušima na glavi reagovala i glava. Elem, ''Kolumbo otkrio Ameriku!'', najaviše sa samog vrha lokalne vlasti direktne prenose sednica SO Apatin sve sa slikom i zvukom:


UBUDUĆE DIREKTAN PRENOS SEDNICA LOKALNOG PARLAMENTA


21.09.2016. | 17:43

Sednice Skupština opštine Apatin će ubuduće biti prenošene uživo putem radio i tv signala, najavio je predsednik opštine Apatin, Radivoj Sekulić tokom gostovanja u emisiji Direktno na radio Dunavu.

Sekulić je rekao da se na ovaj potez lokalna samouprava odlučila jer građani nisu u dovoljnoj meri bili upoznati sa aktivnostima koje se dešavaju u lokalnom parlamentu.

- Iskustvo sa poslednjih nekoliko sednica je pokazalo da one treba da budu javne kako bi svi zainteresovani građani mogli da čuju i vide stavove svojih predstavnika, rekao je Sekulić.

On je istakao da će se na ovaj način obezbediti transparentnost rada Skupštine, postići efikasnije delovanje odbornika ali i objektivno informisanje građana opštine Apatin.UBUDUĆE DIREKTAN PRENOS SEDNICA LOKALNOG PARLAMENTA


Sreda, 21. septembar 2016 god.

Sednice Skupština opštine Apatin će ubuduće biti prenošene uživo putem radio i tv signala, najavio je predsednik opštine Apatin, Radivoj Sekulić tokom gostovanja u emisiji "Direktno".

Sekulić je rekao da se na ovaj potez lokalna samouprava odlučila jer građani nisu u dovoljnoj meri bili upoznati sa aktivnostima koje se dešavaju u lokalnom parlamentu.

- Iskustvo sa poslednjih nekoliko sednica je pokazalo da one treba da budu javne kako bi svi zainteresovani građani mogli da čuju i vide stavove svojih predstavnika, rekao je Sekulić.

On je istakao da će se na ovaj način obezbediti transparentnost rada Skupštine, postići efikasnije delovanje odbornika ali i objektivno informisanje građana opštine Apatin.

Radio Apatin će na svom You Tube kanalu direktno prenositi dešavanja iz sale Skupštine Opštine Apatin.

Autor bloga: Mirko S. Vraneš

Нема коментара:

Постави коментар