понедељак, 21. мај 2012.

НОВА САОБРАЋАЈНИЦА ?

ЕВО ПУТИЋА ДО ВРТИЋА !!!


         ’’Najgora od svih vrsta nepismenosti jeste politička nepismenost. Politički nepismena osoba ne čuje, ne govori, niti učestvuje u političkim dešavanjima.’’ - B. Brecht
        Слушам жалопојке наших младих суграђана у Апатину како им је компликовано доћи са децом до вртића у блоку 112, народски назван -  Вртић у есовима, давно је урађен ДУП (детаљни урбанистички план) и измене ДУП-а, давне 1994. године у трећим изменама овог ДУП-а уцртана је саобраћајница сада позната под називом -  Душка Трифуновића, а уцртан је и један путић из Средње улице до Вртића, Гимназије и тениског терена ... све је једноставно само треба добре воље и наменски потрошити средства самодоприноса и општинског Буџета и ево реши се проблем очас посла, и деце, и родотеља, и баба са дедама, и тенисера чак онако уз пут.

        Навикнути сте да говорим-пишем са аргументима па ево скениран део ДУП-а па гледајте:


        Ево и моје мало уметничко дело да вам појасним шта је ту шта и како то све треба да изгледа, ово црно у облику на главу посађеног ''Т'' у зеленом пољу вртића су јаслице ... еј јаслице, па пут, и ево деце и дечице милина једна и за родитеље:

         Eво и опозицији задатка да причепи власт све са аргументима да се прави ''ПУТИЋ ЗА ВРТИЋ'', о марини у оквиру Гимназије и пристану за хеликоптере и путничке авионе у есовима неком другом приликом.

                                                       Мирко С. Вранеш  

Нема коментара:

Постави коментар