понедељак, 14. фебруар 2011.

ИПАК ЈЕ ЕПИДЕМИЈА У ПИТАЊУ ?


ОДЛАЗИМ ... 

Птице се можда и врате у Апатин али млади људи, банке и ... тешко да ће се вратити.
        ''Дубоко верујем да се величина једног човека не огледа у томе колико уме, зна и може већ колико је спреман да подели са онима који то исто немају, не знају и не могу.'' - Славиша Павловић

        Ономад објавим информацију, који нисам претходно проверио, о одласку још једне банке из Апатина и нехотично нанесем штету угледној банци која остаје у Апатину , извиним се руководству и запосленима и скинем дезинформацију са блога. И ствар легла, било мало фрке али људи смо идемо даље. Ево данас добијем мејл од мог другара који ми је послао ту исту несрећну информацију и њему криво, извињава се, шта да вам причам ево га мејл:

Izvinjenje
Monday, February 14, 2011 6:18 AM

Message contains attachments, 1 File (357KB)
        Prijatelju,
        Izvinjavam se ali iskreno i duboko za dezinformaciju koju sam ti preneo vezano za odlazak … banke, medjutim da se ipak dešava nešto i da banke odlaze iz Apatina vidi se iz ovog priloga.
        Pozdrav tebi i neka te Bog čuva …
        N …
            Ево га и прилог мејлу: 

Проверио у филијали у Сомбору ... Французи одлазе из Апатина. Ко је следећи ?
      Проверим добијену информацију и стварно љубазан женски глас из Сомбора ми саопшти - Да господине у току је пресељење наше филијале из Апатина. 
      Да ли је опет неко остао без посла ? 
     Нема се ту више шта причати и додавати Апатин дефинитивно постаје место без перспективе и просперитета ... како оно беше онај афоризам, а да  - ''Ко последњи изађе нека угаси светло !'' .

                                                                   Мирко С. Вранеш

Нема коментара:

Постави коментар