субота, 26. фебруар 2011.

''ТРИ У ЈЕДАН ...''

ИЗВЕШТАЈ (И) ? 
Зајеби ''ТРИ У ЈЕДАН'' ...
        ''Ми смо весео народ, који истовремено цени песимизам јер га сматра отменим и ослобађа од одговорности. Ако већ унапред сумњате у свој успех, неуспех ће вам лакше пасти јер сте га мудро предвидели.'' – Зоран Ђинђић

        Шта ти је јавност и обраћање јавности па и овако преко блога, све више читају и људи размишљају, све мање коментаришу и све више мејловима затрпавају аутора Апатинских хроника ... има ту порука свакаквих, шта да вам причам ... јуче текст о ''ГДЕ СУ ПАРЕ ?'' и о начину притиска на власт да доставља извештаје о утрошку наших заједничких средстава, турим текст на пост није се још ни ''осушио'' кад почели ферецерати мејлови, види види у једном и прилог све ферцера спајалица (attach) отворим кад оно ''ТРИ У ЈЕДАН !'' ... Три документа закачена, мејл пошиљалац непознат, до сада се није оглашавао, клик на ПРВИ ОД ТРИ ...Scaning attachment ... Norton' AntiVirus одрадио своје ...No virus threat detected File ... клик на Download File ... клик на Save File ... клик на OK ... и знате већ нисте мали тако још два пута. Онда Show Deskop па по два клика на сва три фајла (JPG) ''слике'', опа моће се и закачити на пост ... Print Image ... Print ... нека требаће ... кренуло ме опет ''ТРИ У ЈЕДАН ?'' јеботеее три извештаја и то финансијска МЗ Апатин за 2010. годину, урађена онако ''писмено'' и раскошно, сваки од истих тих финансијских извештаја  ''разбашкарио'' се на целој једној страници, другови из МЗА озбиљно схватили штедњу и стабилизацију, бацим поглед ''весело вече'' опет циркуска представа, јебем ли га ови ЦРВЕНО – ЦРНИ  и кад оду са власти имаће где да раде, отвориће циркус има међу њима и кловнова, и Глупих Аугуста, и жонглера, и балансера, и укротитеља, и гутача ножева, и  ... свега у 3ЛПМ  и животиња чак ! Баш смо ми весео народ, и народ који има среће мало мало па нас неко увесели и неда нам одморити од свеопште зајебанције и забаве.

File number one:

Ево га у 1ЛПМ ... стање 31.12.2010. - 22.173,47 динара ...

File number two:

Ево га у 2ЛПМ ... стање 31.12.2010. - 2.422,16 динараа ...

File number three:

Ево га у 3ЛПМ ... стање 31.12.2010. - 17.995,79 динарааа ...

        Шта рећи, за сада ништа, ових дана ћу консултовати опозицију из Апатина и тражити њихово мишљење по овом  ''ТРИ У ЈЕДАН'' случају. Онда зна се све на пост, и мој коментар наравно.

ЈЕДАН У ЈЕДНУ, па све онако слатко и натанане, к'о са рахатлокумом ...

         
          ПС Поштовани блогери позивам и вас да прокоментаришете ову зајебанцију од финансијских извештаја, и ако већ нешто пијете, пијте класичну црну каву, јебеш ово ''ТРИ У ЈЕДАН'' и ''ДВА У ЈЕДАН'', ја сам брате за оно опробано ЈЕДАН У ЈЕДНУ !

                                                   
                                                              Мирко С. Вранеш  

Нема коментара:

Постави коментар