уторак, 6. септембар 2011.

3. deo - PENA PARTY …

SEKSI PROMOTERKE U PENI 
KOJU PLAĆA MESNA ZAJEDNICA ?

''Errando discimus.'' - Grešeći učimo.

         Kažem ja vama objaviti nešto u E-formatu je jedna stvar, ali kad se to obelodani u štampi pa sve u boji, pa šuška novinska hartija, e, to je druga stvar, i što bi rekli prava stvar, vide i pročitaju svi, a, ne samo oni povlašćeni koji imaju ''računaljku'' i na nju se znaju konektovati, i linkovati, i ... Evo pena party u dva nastavka (ponedeljak i utorak) objavljena u Press –u, pa poštovani publikume evo pa čitajte:     



PRESS VOJVODINA

MESNA ZAJEDNICA ORGANIZOVALA PENA PARTI

Narodne pare za seksi promoterke

Žurka - Kada su osvanuli plakati za Pena parti, žurku u Prigrevici, niko od meštana nije bio ravnodušan. Dok su se mladi radovali najavljenim seksi promoterkama, stariji su se, negodujući, pitali otkud to da se kao glavni organizator pominje Mesna zajednica.

Meštani Prigrevice podeljeni su dočekali žurku sa penom, koja je organizovana novcem Mesne zajednice.

Sekretar: Normalno je da to podržimo

        Sekretar Mesne zajednice u Prigrevici Stojan Zorojević kaže za Press da su ovakve zabave „popularne među mladima" i da je „normalno da ih lokalna vlast podrži".
- Iz sredstava planiranih za letnje kulturne i sportske manifestacije izdvojili smo 15.000 dinara, a taj novac je mahom utrošen za pripremu terena na kojoj je manifestacija održana i na reklamu - navodi Zorojević, i dodaje da je „izmišljanje afera dokaz da je opozicija počela predizbornu kampanju i da neće birati sredstva u borbi za vlast".
        Oni kojima nije do žurke, ali i opozicija u ovom vojvođanskom mestu, oštro su reagovali na najavu ovog „spektakla".

 

Trošak građana

 

        Jedan od prvih koji su nam se javili, Stevan Šušnjar, kaže za Press da je nedopustivo da se o trošku građana organizuju „penaste zabave".
- Još se nije slegla afera oko pozivanja hotlajna sa opštinskog telefona, kad ono evo ga i u našem selu novi seks-skandal! Kakve veze može da ima Mesna zajednica sa organizovanjem jedne ovakve zabave? - pita se Šušnjar.
        U Prigrevici, kao i u Apatinu, na vlasti su SPS i SRS. Opozicija u ovom selu negoduje, a jedan od trojice članova Saveta Mesne zajednice iz Demokratske stranke, Boro Bulat, kaže za Press da „svaki dinar treba uložiti u goruće infrastrukturne i komunalne probleme sela, a ne da se plaćaju seksi promoterke".

Telefonska saglasnost

 

- Nije ni bilo sednice, saglasnost nam je tražena telefonskim putem. Naravno da sam bio protiv jer mislim da Mesna zajednica ne treba da bude organizator jedne ovakve zabave. Na pitanje o kojoj sumi je reč, rečeno mi je, koliko se sećam, da se radi o 25.000 dinara, te da je to novac koji je bio namenjen za turnir u malom fudbalu, koji nije održan. Na prvoj narednoj sednici zahtevaću da se tačno navede iz kojih sredstava su izdvojene pare - besan je Bulat.

Meštani komentarišu da Mesna zajednica sebi nije smela da dopusti da stane iza pomenute manifestacije, a kamoli da je finansira.


- Bili smo ubeđeni da činimo pravu stvar za mlade, kojima u selu nedostaje zabave. Tek smo na plakatu videli da su najavljene i seksi promoterke, polugole devojke u peni i sa striptizerskom šipkom - pokušao je da opravda svoje „za" sagovornik Pressa iz MZ Prigrevica, koji je želeo da ostane anoniman.

                                                                   Jasminka Miljuš



          Nemam ja stvarno ništa ni protiv pene, ni protiv partija (doduše protiv političkih imam toliko toga da ne bi stalo u 3LPM), ni protiv mladih, ni protiv sexy promoterki, ni protiv sekretara MZ Prigrevica … jedino je sve to tu nešto onako čudno da MZ iz sredstava pokriva komercijalni događaj, sama reč kaže promoterke (čega da slučajno nisu na dupetu i poprsju istetovirale Grabićevu i Žiletovu sliku ili možda neki partijski slogan …), a definitivno je u kasi iste te MZ promaja i dosta ima nezačepljenih rupa koje izgleda pena uspešno pozačepljava.

                                                                            Mirko S. Vraneš


Нема коментара:

Постави коментар