уторак, 27. септембар 2011.

ОБЕЋАЊЕ – ИЗВРШЕЊЕ ...

КРИВИЧНЕ ПРИЈАВЕ!

Они нама за увреду части, душевни бол ... ми њима за преко 150.000.000 динара из самодоприноса ненаменски потрошених и за напастовање једне телефонске слушалице ...

          ''Они који мисле да се новцем може учинити све, без сумње су способни да учине све за новац.'' - Франсоа Моријак

        Данас Крстовдан, у нашем народу се верује да на овај свети дан ваља ископати рупе за садњу воћки, да би се гране крстиле – то јест, воћка разгранала. Ево тако и ја решио да ''узмем ашовче'' па правац у Сомбор у госте Вишем јавном тужилаштву да ''ископам рупу и посадим апатинске воћке'' па да се крсти народ кад види каква је то сорта ''воћака'' ... Елем, обећав'о ја да ћу против одговорних за ненаменско трошење средстава самодоприноса  поднети кривичну пријаву надлежним органима (''пријавити их'' – како би наши стари знали рећи), чек'о ја да ли ће то да уради нека политичка опција из Апатина, јер сви знамо да политичке опције на правди и истини чим нешто сазнају о злоупотреби власти оно дојаве надлежним. Ови ''наши'' (они су само своји и то 100%, ту вам тврд стојим) изгледа нису ништа нашли што би мирисало на злоупотребу или неће да се замера Газди апатинском, немање муда је већ сад чињенично стање у апатинској опозицији. Да не грешим душу ево има један изузетак, из ОО Покрета социјалиста Апатин ми давно јавили да ће они поднети пријаву, и ту се ми договоримо да они гањају онога што јебав'о телефонску слушалицу, а, ако се нико други не појави да ћу ја да треснем овима кривичне што им, као, нико ништа не може.



        Дакле 10:52 часова седамо у ''љуту машину'' - Југо и правац Сомбор, Марко Кнежевић – Друг Црни (пилот - возач љуте машине) носи кривичну у Јавно тужилаштво Сомбор, Мирко Вранеш – Господин Бели (копилот – сувозач и навигатор љуте машине) носи кривичну у Више јавно тужилаштво Сомбор ... метнули ашове у гепек, па Крстовдан је да ископамо неколико рупетина, понели сендвиче ко зна како ће ово све данас проћи ... испратили нас све полевају водом за нама желе нам срећу, знају људи против каквог смо се ми зла ухватили у коштац и какве то зло све везе и везице има, па ко веле да поливањем водом отерају све везе и везице и да правна држава почне да функционише па ма о коме се радило, неки се и прекрстили чак, па светац је молећу вас фино ... 10:56 часова навратили до марине и бензинске пумпе да налијемо плина да се докотрљамо до Сомбора – хвала спонзору овог путовања и за плин и за сендвиче и погачице са чварцима ону водурину смо оставили нисмо је носили, велика боца у 3ЛПМ.
       

        Сомбор 11:24,Трг цара Уроша кућна нумера 1 – Жупанија, лево крило здања, 2 спрат соба 204, Више јавно тужилаштво, писарница бум-трас печат заведена кривична (30 секунди трајао процес), е, сад нека се ... Сомбор 11:35, Венац Степе Степановића ББ – Суд, 4 спрат соба 84, Јавно тужилаштво, писарница трт-мрт нешто као па ви то против господина К., а но против кога ћемо па он јебав'о телефонску слушалицу мали милион сведока посведочио и изјаве дао, као где су вам оригинали доказни материјал против господина Ј., кући а где би били, па требају нама,  јебеш га требају и нама а вама ... добићете оверене копије ... оригинале никако ... да не добију ''крила'' к'о случајно ... трес печат доминђења (10 минута трајао процес – јеби га познају човека ''господина'' К.  све са Ј.  па нема смисла да га заприме) ...

        Ево како је то све изгледало – Фото роман:

10:40 све је ''спаковано'' и кривичне пријаве, и прилози, и докази ...

10:51 стигли сендвичи, погачице, вода ...

10:52 ''љута машина'' ...

10:56 хвала спонзорима за гориво ...
11:24 права адреса за велике злоупотребе и КП за ''велике'' људе ...
11:30 готово је, предато, заведено ...
11:46 готово и овде предато, заведено ...
    
         Сутра, уторак 28. септембар је Међународни дан права јавности да зна, е сутра ћу објавити обадве кривичне пријаве па право је јавности да зна, како оне изгледају и против кога су поднешене имаћете прилику да видите,  дакле не мало сутра већ сутра их качим на Г(б)лог па се блогирајте до миле воље а и људски је да и пријављени сазнају, шта да се муче кад их почну зивкати да нешто рекну.

                                                            Мирко С. Вранеш   

Нема коментара:

Постави коментар