недеља, 04. септембар 2011.

2. deo - PENA PARTY …

SEKSI PROMOTERKE U PENI 
KOJU PLAĆA MESNA ZAJEDNICA ?


          ''Nihil opertum quod non reveletur.'' - Ništa nije (tako) skriveno da se ne bi otkrilo.          

          Kad osvane natpis u ''Apatinskim hronikama'' ni po jada, čitanost onako beznačajna u odnosu na kad  ista ta tema sve sa natpisom osvane u tiražnom dnevnom glasniku ... Tada čaršija i celo selo počne priču: da li je to baš tako, da li je to trebalo tako da se desi, ko je tu ''dig'o'' lovu, jel' neko omastio brk, zar nema prečih stvari ... Elem šta da vam pričam ja po dobijenoj fotografiji plakata i pozivu savesnih građana, pročit'o i ''Apatinske novine'' gde Šušnjar opleo po peni i MZ, objavio na blogu:


        Čitalo se to, prepričavalo, molili boga organizatori i sponzori događanja u peni da se što manje o tome priča kad ne lezi vraže opa Bato evo ga sexi promoterke u peni sve sa MZ Prigrevica u ''Blicu'', pa ti sad vidi:
Seksi promoterke u selo pozvali iz MZ


"Pena party" šokirala Prigrevčane

S.P. Špero | 05. 09. 2011.

APATIN - Mesna zajednica Prigrevica organizovala je i finansirala „Pena party“, što je ogorčila meštane ovog sela u apatinskoj opštini koji smatraju da ovakve žurke, pogotovo sa seksi promoterkama, nemaju mesta u programu rada MZ. Članovi Saveta Mesne zajednice su telefonom doneli odluku o održavanju “Pena party“, a pojedinci tvrde da nisu znali da će na žurki biti seksi promoterke.

Prigrevici potrebnije važnije stvari od seksi promoterki

        Predstavnici MZ su “Pena party“ organizovali jer su se mladi žalili da nemaju dovoljno zabave u selu. Odlučeno je da se organizuje nastup di-džejeva iz Novog Sada, a oni su predložili da sa sobom povedu i seksi promoterke.

        Boro Bulat, član Saveta MZ iz Demokratske stranke, bio je protiv toga da se finansira ta vrsta programa, bez obzira na to što mladi nemaju dovoljno zabave u Prigrevici. Bulata su telefonom pitali da li je za organizovanje “Pena party”, a on je odgovorio da ne podržava ideju.

- Bio sam iznenađen kada su me pozvali i pitali da li sam za održavanje “Pena party“ na rukometnom igralištu jer o tome samo savet MZ može da donese odluku pošto je za žurku trebalo platiti 25.000 dinara. Rekao sam da sam protiv jer ima prečih stvari - kaže Boro Bulat.

        Zbog dovođenja seksi promoterki na “Pena party“ posebno su ogorčeni stariji žitelji sela sa oko 5.000 stanovnika. Pomenulo se da selu nedostaju mnogo važnijih stvari. Postavilo se i pitanje toga zašto nije održan turnir u malom fudbalu. Ponovo se postavilo pitanje zašto meštani godinama plaćaju samodoprinos, a novac se troši na seksi promoterke. 


        Jedan od članova saveta MZ, koji je telefonski dao pristanak za održavanje “Pena party“, kaže da mu je rečeno da bi trebalo da dođu di-džejevi, te da se iznenadio kada je na plakatu video da u selo dolaze i seksi promoterke.

- Bili smo ubeđeni da činimo pravu stvar za mlade, kojima u selu nedostaje zabave. Tek smo na plakatu videli da su najavljene i seksi promoterke i bio sam protiv, ali sve je bilo već odlučeno.

- Više puta smo telefonski glasali za davanje raznih pomoći, a potom nismo mogli da postavimo pitanje na šta je novac potrošen. Još nam nije odgovoreno za šta je potrošeno 10.000 evra, koliko su navodno koštale Devetomajske svečanosti i organizacija ručka za 250 zvanica u banji Junaković - kaže Boro Bulat.

Podrška mladima
      Sekretar Mesne zajednice Prigrevica Stojan Zorojević objasnio je razloge za organizovanje “Pena party“ sa seksi primesama.
- Ovakve zabave su popularne među mladima i normalno je da ih podržimo. Iz sredstava planiranih za letnje kulturne i sportske manifestacije izdvojili smo 15.000 dinara, a taj novac je mahom utrošen za pripremu terena gde je manifestacija održana i reklamu - rekao je Stojan Zorojević.
 ...

        Тelefonom održana sednica saveta MZ, telefonom zakazan party u peni sa sexi promoterkama (mlada pičetina za drugove koji plate pa bi da i klate) ... jebote ovo kod nas sve putem telefona onaj hotlajneris'o i onaniso u isti, ovi penu naručili sve sa pičištima ... lele šta se ovo ovde u nas dešava sve se nešto vrti oko sexa i trošenja našeg novca za nečije niske pobude i strasti, nego treba to negde sve skupa zatvoriti u neki prezervat pa neka se jebe ko skim stigne i sa i bez telefona i pene ali o svom trošku a ne iz para budžeta i samodoprinosa.

PS  Nedelja, podne, biće negde oko 12:33:12, mobilan mi poče đipati po hastalu, vibrator Batooo, nema očitavanja poziva ni broja, ništa u 3LPM, odakle ovaj zove iz kog bunara, sve po protokolu: Alo, alo, Mirko Vraneš ođe. Sa druge strane: Imam jednu informaciju za vas. Pitam čoveko ko je i kako se zove jer mi anonimnih informacija ''savesnih'' građana više pun kurac nemož' stati ni u tri a ne u jedan, kaže: Nije bitno, nego JK (primedba autora: nije Jelena Karleuša već hotlajner apatinski) platio telefonske račune. Klik nesta i tona i linije ... dakle što se tiče ko je šta platio ili nije platio ipak mislim da vreme naplata tek sledi. 

                                                                     Mirko S. Vraneš

Нема коментара:

Постави коментар