субота, 25. јун 2011.

4. ДЕО: ЗНА СЕ РЕД ...
ПРИНЦИП ЈЕ ИСТИ СВЕ СУ ОСТАЛО НИЈАНСЕ ?

НЕ МОЖ' БРЕЕ
У КОРИШЋЕЊЕ ДА СЕ ПУСТИ
ДОК СЕ СВЕЧАНО НЕ ПРИПУСТИ !

Апатин, 24. јун 2011. - 12:10
Готово ал'не мож да се користи дог Газда не дозволи.
 ''Вођа млого воле да се слика ?! Ми баш и не волемо – али можемо ...'' и ''Ми, Срби, млого волемо да је'мо говна !!! али, бар знамо шта једемо – ништа генетски модификовано ?!'' – афоризми, аутор Бобан Милетић Бапси

        Неки дан, у кафана и а где би другде, једно званично лице иначе мог другара приупита један грађанин иначе исто мој другар, шерет, додуше није му слао СМС поруку него га баш онако директно приупита, показујући кроз прозор – излог кафане на тазе асфалт:
-         Јели чико јел овај сав асфалт твој ?
Овај приупитани одговорно и постављено лице исто стари мангуп и шерет па зна оно о Ало Пожега и ...
-         Није само мој, него је и твој, и наш.
-         Оће ли га огребати и однети ако га не платимо ?
-         Неће.

Апатин, 24. јун 2011. - 12:15
Даме бациклетима пробиле и забрану и блокаду ...
Наста смех, општенародна зајебанција на тему нетом довршеног асфалта и реконструкције дела улице Петефи Шандора на потесу Српских владара – Димитрија Туцаџије ... питамо човека када ће више бити дозвољен саобраћај у овој готовој ''магистрали'' и капиталној инвестицији од двестотињак метера асфалта, 4 пешачка прелаза, 62 паркинг места, 15 стубова за саобраћајне знакове, 17 саобраћајних знакова, 1.000 ивичњака, ... Куд ће штаће откачио човек па:
-         Пустите ме у 3ЛПМ, већ скоро две недеље измишљамо радове да отегнемо пустање за коришћење, оће Газда да се ово свечано отвори па то ти је, у понедељак долази делегација из Београда, неки министри, и Мркоњић, и Обрадовић, Дачић неће поручио да он пуста у погон само цесте дуже од 500 метара за остало му испод части ... пун ми курац више буздована.
-     Зашто баш Мрка ?
-    Треба нека лова да падне за заобилазницу код РТЦ да се споји са Новом, тамо код Хладњаче, ало пустите ме више ...

Апатин, 25. јун 2011. - 08:15
 Е, овде ће унужденог (чучећег) Теслу да свечано припусте.

Апатин, 25. јун 2011. - 08:15
 Све нешто мислим пошто је Тесла онако у некој чудној пози к'о да му се принуждило или чак као голман у хокеју, па га деца можда узму за голмада кад лопте буду ћерали.

-         Кад ћете Теслу свечано припустити ? – огласи се један иза суседног стола.
-         Ено тамо на ливади ударени црвени кочићи, тамо ће поставити споменик Тесли и свечано га припустити 10. јула на Дан науке у Србији и Теслин рођендан.
-         Ко ће свечано да га открије ? – опет онај.
-         Шта га знам ваљда опет неко од ових Црвених из Београда.

Јој, посебно волим кад овај мој другар понене црвене и Београд онако котрља рррр, а неволи исте те  црррвене у 3ЛПМ, сад што је с њима и што заједно раде то је његов проблем.

Апатин, 24. јун 2011. - 12:12
Магистралаааааааа ...

Сутра је недеља, пијачни дан у Апатину, отићу баш да заподенем причу о овој капиталној инвестицији и зашто народ не може да ову катранисану и изасвалтисану џаду користи за промет и саобраћај, и зашто паркирају по дрвећу а не на капитаклном паркингу ... већ слутим алај ће ту да буде пичкарања, а, можда неко и скине оне ПВЦ трачице па се сам пусти у свечано припуштавање бреее ...

Апатин, 24. јун 2011. - 12:17Сеци уши крпи дупе ... ево га окрпљено код Пањева.

Даклем штовани читаоци, Апатин у понедељак сад долазећи има да угости екипу из БГ, има да се припусти у свечано коришћење оно напред специфицирано: 200-4-62-15-17-1.000 ... ондак потом зна се на бању и крканлуке,  мајко моја шта ће тек бити кад се  којим случајем РТЦ или велнес буду свечано припуштали у упорабу, има да на виљушкару довезу и Слобу из Пожаревца и Броза из 3ЛПМ.

ПС Невероватна коинсид ... који курац стране речи домаће Бајо ... невероватном случајношћу у по овог текста код ...црвених из Београда ... завибрира и поче да скаче мој мобилан телефон  по радном хасталу ... +38101973 ... 25.06.2011. – 13:19:10 (ове податке у обилном има да чувам да се зна да пишем вазда истину) јеботе на линији нико други до аутор ова горе два ''окачена'' афоризма господин Бобан Милетић Бапси ... кад се човек престави ноге ми се пресекле, има србенда да ме тури на суд за неовлаштено коришћење афоризама и ... тамо – вамо чова скроз ОК, уклавиримо се нас двојица за десетак секунди, ајде вратим му позив на фиксни да се не троши, чим пише овакве афоризме мора да га локална и шира власт воли у 3ЛПМ па је крцат ловом к'о брод ... испричамо се баш онако баш – баш, и договоримо се на мој предлог и позив да он са својим другарима сатиричарима и афористичарима  на јесен ми буде гост у Апатину, па да негде направимо вече за незаборав уз свеопшту зајебанцију ... има да се после урокамо да нас на спавање носе к'о људе у кафанским столњацима. 
      Дакле поштовани блогери у рану јесен у Апатину свеопшта зајебанција на задату тему локалне и осталне власти у Србији и парастос ауторитетима који за себе мисле да то јесу. 
     
Опа у међувремену ево га и мејл из Књажевца, из Србију Бралеее:

Aforizmi

Saturday, June 25, 2011 7:50 AM

1. Kod nas su štrajkači glađu u životnoj formi ?!
2. Vođa je prolupao ?! Jer ga nismo na vreme izlupali !!!
3. Za Domanovićevog VOĐU ovo su , bre , VOĐE !!!
4. Jedva čekam taj smak sveta - da se i mi Srbi malo opustimo !!!
5. PROMENE : nekad smo čekali u redovima za šećer i zejtin , a sad ispred kontejnera ...
6. Ovi naši političari i nisu toliko loši igrači - nego nisu povezani ?!
7. Mi smo ozbiljno društvo - šarlatana !!!
8. Vlast rešava narodne probleme - od malih pravi velike ?!
9. ROBOVLASNIŠTVO  je za ovo naše čudo bilo ZABAVIŠTE !!!
10. Vlast ima strategiju za agrar - TOTALNO UNIŠTENJE !!!
11. Vođa je pravi DŽENTLMEN ?! Sve nas seksa - ali ćuti o tome ...
12. Imamo vladu koja se samo poželeti može - najgorim dušmanima !!!

Veliki pozdrav iz Knjaževca
Boban Miletić Bapsi 


                                                         Мирко С. Вранеш

Нема коментара:

Постави коментар